Vakantiehuisje Roc de Gerles

Naam website

Ons vrijstaande vakantiehuis in Zuid Frankrijk is gelegen op een uniek plekje aan de rivier de Lot. De 1800m2 grote tuin biedt direct toegang tot de rivier, waar gezwommen, gevist en gevaren kan worden. Wie van vissen houdt,  kan hier zijn hart ophalen, want het huis ligt in een zone waar ook 's nachts gevist mag worden. Op het overdekte terras of in de tuin is het alleen maar genieten van het weidse uitzicht, de natuur en het vertier op de rivier.

 Het huisje is comfortabel en gezellig ingericht en beschikt over 2 slaapkamers (1 met 2 éénpersoonsbedden, en 1 met stapelbed), een huiskamer met een open keuken voorzien van combi-oven, 4-pitsgasformuis en koelkast, en een badkamer met wastafel en douche. De wasmachine en 2e koelkast met vriesvakken zijn te vinden in de garage.
Een vaste barbecue met picknicktafel vind je in de tuin, op een plek met indrukwekkend uitzicht over de rivier en het Zuid-Franse landschap.

 

De huiskamer biedt toegang tot het overdekte terras. Daar is het heerlijk vertoeven met uitzicht op rivier en tuin, een vissersbootje dat voorbij komt, en als je geluk hebt, een eekhoorntje in de appelboom, een ijsvogel op het water, of een otter aan de oever.

Bij het vallen van de avond hoor je alleen nog de geluiden van de natuur, zoals het

oehoegeluid van de uilen, en voel je je bijna als een indringer in de natuur.

Het huis is voorzien van centrale verwarming.