top of page

Ervaringen en Links

Onze gasten van oktober boften met het zonnige herfstweer en ook vooral met mooie dag- en nachtvangsten. Bedankt voor de foto's Frits!

Visvangsten
Visvangsten
Visvangsten
Visvangsten

Dank aan onze gast Roy en zijn gezin, voor deze prachtige foto's en de enthousiaste mail. Een mooie vangst met de hulp van zijn knappe dochter.

vissen aan de Lot
huisje aan de Lot
huisje aan de Lot
viswater Frankrijk
viswater Frankrijk

Dank aan onze gast Niels en zijn vrienden voor deze stoere foto's. Zij vingen maar liefst 49 meervallen in 1 week

Visvangsten
Mooie visvangst
Vangsten
Mooie visvangst

Dank aan onze gasten Annet en Frank voor de foto's van deze schattige karpertjes en het strandje van onze tuin 

Vangsten
Visvangsten
Visvangsten
Vangsten

En hieronder een greep uit de vele mooie, enhousiaste en dankbare reacties die wij van onze gasten mogen ontvangen.Bedankt! Daar doen we het voor! .

Mooie reviews
Mooie reviews
Mooie revieuws
Mooie reviews

 

 

Hoi Marielle,

Zoals beloofd zou ik je nog wat foto’s doormailen van onze heerlijke week in jullie huisje in Livinhac.

We hebben het werkelijk ontzettend leuk gevonden, hebben veel plezier gehad, heel veel gevist J, en zijn lekker tot rust gekomen.

Jullie link en info over het huisje heeft al zijn weg gevonden naar diverse kennissen en vrienden van ons, wie weet hoe een balletje rolt.

Nu gaat alles weer z’n gangetje en zijn we weer volop aan het werk, maar kunnen terugkijken op een geweldige week.

Graag komen we nog eens terug.

Met vriendelijke groet en een fijn weekend,

 

 

Beste fam Remond,

Onze vakantie  in jullie super mooie huisje is inderdaad weer voorbij we hebben vrij mooi weer gehad 2 dagen regen gehad en de rest rond de 30 graden.
Dus dat was perfect, en dan dat uitzicht over de rivier echt een uniek plekje er is voor ons een droom aan het groeien om met de tijd ook toch echt die kant op te gaan
en ook het vissen is voor mij vrij goed uit gepakt  ik heb lekker me ding kunnen doen heb 2 barbelen 2 brasems en 2 graskarpers dus dat was boven me verwachting want rivier vissen blijft moeilijk en een uitdaging  en ik ben niet alle dagen  vol uit aan het vissen geweest en we zijn vrijdag avond gaan rijden vanwegen de drukte op de weg
kort om we hebben geweldig genoten van julie vakantie huisje en gaan dat waarschijnlijk nog wel een keer doen en dank je wel voor de felicitatie
vriendelijke groet

 

 

Beste Marielle,​

We hebben twee fantastische weken mogen meemaken in jullie perfecte huisje. Wat een locatie!  We hebben zeer goed kunnen fietsen in de omgeving (daarna zijn we nog een week de alpen in geweest, dus toen kwamen de echte bergen pas).

Het weer zat ook mee, we hebben twee weken super weer gehad.

Wat betreft het vissen had het niet helemaal onze verwachtingen waargemaakt. We waren afgereisd met het plan om een grote meerval of een grote karper te vangen, het lijkt me zeker dat ze er zitten maar dit is ons helaas niet gelukt.​

Wel hebben we ons helemaal scheel gevangen aan barbelen, dat lijkt me ook zeker iets om te vermelden als er in de toekomst nog eens vissers in jullie huisje verblijven. Aangezien dit een zeer geliefde vis is om te vangen, ook echt grote exemplaren van boven de 70 cm hebben we diverse malen gevangen. Daarnaast hebben we roofblei, snoek, brasem, voorn, zonnebaars, meerval (een heel kleintje van +/- 40 cm) en nog een soort visje waar ik de naam niet van weet gevangen.​Maar vooral heel veel barbeel (toch zeker meer dan 80 stuks).​

Waar het aan lag dat we de grote karper en meerval niet konden vangen weet ik niet, misschien dat ze in dit stuk rivier toch heel minimaal voorkomen. ​

Vaak kregen we 's ochtends één of meerdere ijsvogels op onze hengels, super om te zien. Helemaal als ze het dan ook nog presteren om visjes te vangen, geweldig!​

Dat er geen grote vissen gevangen werden mocht de pret niet drukken, we hebben ons uitstekend vermaakt en werden tevens goed ontvangen door de sleutelbewaarders. Ook hebben we nog een keer gebruik gemaakt van hun diensten om de pizzeria te reserveren en om te vragen waar de spoedeisende hulppost zat. Éen van de medereizigers was onderuit gegaan op een offroad afdaling met MTB'en en had een gaatje in zijn been die gehecht moest worden. Viel gelukkig mee en drie dagen later zat hij weer op de fiets.

Nogmaals bedankt voor alle hulp m.b.t. het uitzoeken van de vergunningen.

Helaas begint morgen weer het hectische leven en is de vakantie voorbij.​

Met vriendelijke groet ​

 

 

 

Hoi Marielle,

 

Wij hebben een heerlijke tijd gehad in jullie huisje! Wat een mooie plek!

P. heeft veel gevist en kijkt al uit naar volgend jaar! We hebben behoorlijk wat gevangen, barbeel (behoorlijk grote), brasem en kopvoorn. De karpervangst viel tegen daar hebben we er 1 van gevangen!

Door de stroming is het vissen best lastig, maar wel spannend. Vooral heel vroeg in de ochtend en laat in de avond bijten ze. En je zit er vooral heerlijk.

Als het mogelijk is willen we ongeveer dezelfde week weer graag jullie huis huren voor een week (laatste week laagseizoen). Ik hoor het graag!

 

Fijne zondag!

Groet

 

 

 

 

 

 

bottom of page